De Activiteiten Commissie stelt zich voor

Graag wil ik via deze weg wat uitleg geven over het de Activiteiten commissie van Judoclub Made.

De Activiteiten commissie van Judoclub Made heeft als doel het club gevoel binnen Judoclub Made te vergroten. Dit doen we door buiten de gebruikelijke trainingen en wedstrijden om, neven activiteiten te organiseren waarbij de leden elkaar eens op een andere manier kunnen leren kennen en leuk met elkaar bezig kunnen zijn. Verder lezen →

Recordaantal deelnemers Amerhaltoernooi 2015

Ook in 2015 was het Amerhaltoernooi weer een groot succes.

Zondag 27 september 2015 was sporthal De Amerhal in Made weer goedgevuld voor het jaarlijkse judo toernooi georganiseerd door Judoclub Made. In verschillende leeftijds- en gewichtscategorieën streden 640 judoka’s van 78 verschillende verenigingen uit Nederland, België en Frankrijk om de fel begeerde prijzen.

Verder lezen →

Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe website. Met deze nieuwe site wordt een basis gelegd om u sneller en beter op de hoogte te brengen en te houden van het reilen en zeilen van onze club. De site is nog niet helemaal klaar. Daarom kunt u ook de oude site nog steeds bezoeken op oudesite.judoclubmade.nl.

Na een overdrachtsperiode zullen alle artikelen uit de oude site zijn ondergebracht in deze nieuwe site.

Heeft u suggesties voor de nieuwe site? laat het ons weten!

John Oomen per 01-01-2015 nieuwe docent Judo

Hallo allemaal,

Aangezien ik de judolessen van Henk van Tilburg op maandag 18 mei 2015 over heb genomen wil ik graag iets over mij zelf vertellen. Ik ben geboren in Breda op 31 augustus 1962. Na mijn geboorte ben ik snel vertrokken naar Gilze waar ik nog steeds woon. Ik ben nu wat jaartje verder en ben getrouwd en heb 4 kinderen. Toen ik nog een kind was deed ik eigenlijk niet aan sport. Dat begon pas na de basisschool. Er kwam toen judo in Gilze. Verder lezen →

Aanvang eerste lessen bij Judoclub Made

Maandag 25 augustus beginnen de scholen weer in het zuiden. Daarmee is ook voor Judoclub Made het nieuwe seizoen weer begonnen.

In het komende seizoen brengt naast alle bestaande lessen, ook een nieuwe ruimte voor de fitness en een nieuwe sportvorm, namelijk Aikido

Judo en Jiu-Jitsu zijn de pijlers van de budosport bij Judoclub Made. Op maandag 25 augustus wordt dan ook met deze sporten het einde van de vakantie en het begin van seizoen 20914-2015 ingeluid, of liever gezegd: ingeworpen en ingevallen!

De jeugdige sporters hebben er zin in en beginnen enthousiast aan de oefeningen. Sommige worpen en vormen zijn niet meer zo helder, dus de trainers hebben ook dit seizoen hun handen vol!

In de vakantie is er veel activiteiten geweest in de vorm van vrijwilligers die hard hebben gewerkt aan het gereed maken van de aanbouw voor de fitness. Vanaf deze herfst zal deze nieuwe ruimte in gebruik worden genomen. Daarmee hoeven de fitness apparaten niet meer op de judomat te staan en komt de judomat dus vaker in de week beschikbaar voor aanvullende training voor onder andere onze wedstrijdsporters van zowel judo als jiu-jitsu en voor een nieuwe sport: Aikido

Aikido is een Japanse budosport, in de traditie zoals judo en jiu-jitsu. Aikido kan heel goed op hogere leeftijd worden beoefend. Judoclub Made is zeer verheugd dat door de aanbouw aan van de fitnessruimte, en nu ruimte op de judomat is voor aanvullende budosporten. Aikido zal begin oktober van startgaan met een demonstratie op zaterdag 4 oktober.