Judoka’s Haragei Terheijden en Judoclub Made nemen vrachtwagen vol met prijzen mee naar huis

tilburg2016

Zondag 24 januari 2016 gaat de boeken in als een memorabele judodag. Het 4e kruikentoernooi in Tilburg stond op het programma.

De organisatie van Judo Klub Tilburg (JKT) had het weer prima voor elkaar. Vanuit Haragei en Judoclub Made waren er veel judoka’s die voor het eerst een toernooi meededen buiten hun eigen club. Verder lezen →

Club Kampioenschappen 2015 Judoclub Made alweer een succes

Zclubkampioenschap_20151220ondag 20 december 2015 werd er in de dojo van Judoclub Made weer flink gestreden om de titel ‘Club Kampioen 2015’. In verschillende poules, gebaseerd op leeftijd, geslacht en gewicht, lieten de judoka’s en jiu-jitsuka’s weer een mooi stukje van deze sporten zien.
Om 10:00 werd de dag gestart met de jongste judoka’s en jiu-jitsuka’s van de club, Gevolgd door de judoka’s geboren in 2007 en 2008 en de oudere jiu-jitsuka’s. In de pauze verzorgde Paul Christianen een workshop in de dit jaar geopende fitnessruimte. Geïnteresseerden konden hier kennis maken met de apparaten en hadden ook de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken. Na de pauze kregen de judoka’s geboren 2003 – 2006 de mogelijkheid om zichzelf te bewijzen. Het laatste blok was gereserveerd voor de judoka’s geboren 2002 en eerder. Verder lezen →

Actieve workshop fitness tijdens Club Kampioenschappen 2015

Op zondag 20 december 2015 zullen de jaarlijkse Club Kampioenschappen worden gehouden. Tijdens de pauze van het evenement zal onder leiding van Paul Christianen een actieve workshop gehouden worden waarin u uitgenodigd wordt om kennis te maken met de faciliteiten in de dit jaar geopende fitnessruimte. Alle belangstellende vanaf 13 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop.

De workshop zal starten na de judowedstrijden van de eerste twee blokken rond 11:45.

Namens de Wedstrijd Organisatie Commissie,
Judoclub Made

Club Kampioenschappen Jiu-Jitsu, Duo Games 20 december. Schrijf je in!

Beste Jiu-Jitsuka’s en Ouders.

VERLENGDE INSCHRIJVING tot zondagavond 6 december 2015

Zondag 20 december 2015 worden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Judoclub Made georganiseerd. Dit toernooi zal plaats vinden in onze dojo de “Duinpan” aan de Romboutsstraat 78 te Made.

Verder lezen →

Club Kampioenschappen Judo 20 december. Doe mee

Beste Judoka’s en Ouders,

VERLENGDE INSCHRIJVING tot zondagavond 6 december 2015